The Wendell Baker Story (2005) (DVD)
search
  • The Wendell Baker Story (2005) (DVD)

The Wendell Baker Story (2005) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 35 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Wendell Baker on toivoton onnenonkija, jonka viimeisin nerokas tempaus kiidättää miehen suoraan telkien taakse! Tyttöystävä Doreen ja paras kaveri ovat kuin muisto vain ja jopa oma koira, Junior, kääntää sählärille selkänsä. Wendell tajuaa, että nyt on muutoksen aika: mies päättää kääntää elämässä uuden, paremman lehden. Kun Wendell vapautuu vankilasta, hän menee töihin pieneen vanhainkotiin. Vanhainkodin neuvokkaiden asukkaiden avulla Wendell kehittää suunnitelman Doreenin takaisinsaamiseksi - mutta samaan aikaan on myös taisteltava vanhainkotia kovalla kädellä hallitsevan päähoitajan Neil Kingin mielivaltaa vastaan!

Veljekset OWEN (Kuokkavieraat) ja LUKE (The Royal Tenenbaums) WILSON ovat jo pitkään kuuluneet Hollywoodin kestosuosikkeihin, mutta nyt he ottavat maukkaasti yhteen leffassa, jonka teossa on mukana myös veljessarjan kolmas lenkki, ANDREW WILSON. Andrew toimii ohjaajana yhdessä Luken kanssa hyväsydämisessä komediassa, jossa Luke on pääosissa ja Owen yrittää varastaa show´n häikäilemättömänä, korruptoituneena päähoitsuna. Owenien lisäksi leffaan on kelpuutettu EVA MENDES (Hitch - lemmentohtori), EDDIE GRIFFIN (Scary Movie 3) ja legenda KRIS KRISTOFFERSON.

Director: Andrew Wilson

Actors: Kris Kristofferson,Harry Dean Stanton,Owen Wilson,Luke Wilson,Eddie Griffin,Eva Mendes,Seymour Cassel,Buck Taylor,Spencer Scott

P72584K

Specific References

ean13
6420291166287
Used