Moottoripyöräpäiväkirja (Motorcycle Diaries (Diarios de motocicleta)) (2 DVD)
search
  • Moottoripyöräpäiväkirja (Motorcycle Diaries (Diarios de motocicleta)) (2 DVD)

Moottoripyöräpäiväkirja (Motorcycle Diaries (Diarios de motocicleta)) (2 DVD)

€8.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 1 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish

Moottoripyöräpäiväkirja kertoo 23-vuotiaan lääketieteenopiskelijan Ernesto ”Che” Guevaran ja hänen ystävänsä Alberto Granadon kiehtovasta matkasta halki Etelä-Amerikan 1950-luvun alussa. Käsikirjoitus on huomattavan näytelmäkirjailijan Jose Riveran käsialaa, ja se perustuu Guevaran ja Granadon päiväkirjoihin.

”Che” Guevaran roolia Moottoripyöräpäiväkirjassa esittää Gael García Bernal, uusi meksikolainen supertähti elokuvista Amores Perros, Ja äitiäs kans ja Isä Amaron rikos. Bernal esittää pääosaa myös Pedro Almodóvarin elokuvassa Huono kasvatus.

Moottoripyöräpäiväkirja sijoittuu Argentiinaan, Peruun ja Chileen, ja sen on ohjannut palkittu brasilialainen Walter Salles. Hänen aiempia elokuviaan ovat arvostelumenestykset Central do Brasil ja Behind the Sun.

Director: Walter Salles

Actors: Rodrigo De la Serna,Mercedes Morán,Jean Pierre Noher,Lucas Oro,Marina Glezer,Sofia Bertolotto,Ricardo Díaz Mourelle,Sergio Boris,Daniel Cargieman,Diego Giorzi,Facundo Espinosa,Matias Gomez,Diego Treu,Ariel Verdun,Gael García Bernal

P1681K

Specific References

ean13
5706550024279
Used