Donnie Brasco (DVD)
search
  • Donnie Brasco (DVD)

Donnie Brasco (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 2 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish

New York, 1978. Nuori terävä kaveri Donnie Brasco ui nopeasti mafian kovaksikeitetyn pikkupomon Lefty Ruggieron suosioon. Donniesta tulee Leftyn oppipoika ja pian myös yksi “heistä”. Leftyn siivellä Donnie etenee sisäpiirin suosioon ja tahrii kätensä vereen. Mutta kuka oli Donnie Brasco? Sitä Lefty ei koskaan ehtinyt saada tietää, sillä hän teki ratkaisevan virheen: hän luotti suojattiinsa.

Tiukasti otteessaan pitävä elokuva FBI:n 1970-luvulla tekemästä kuusi vuotta kestäneestä, kaikkien aikojen menestyksekkäimmästä soluttautumisoperaatiosta. Entisen agentin Joe Pistonen muistelmat on tehnyt elokuvaksi Oscar-palkittu ohjaaja Mike Newell (“Neljät häät ja yhdet hautajaiset”). Al Pacino ja Johnny Depp istuvat rooleihinsa kuin nyrkki silmään. Todenmakuisen naispääosan tekee Anne Heche (“Tiedän mitä teit viime kesänä”). Pistone perheineen elää nykyisin peitenimillä. Hänen päästään on yhä luvassa 500.000 dollarin palkkio.

Director: Mike Newell

Actors: Al Pacino,Johnny Depp,Michael Madsen,James Russo,Anne Heche,Bruno Kirby,Brian Tarantina,Gerry Becker,Zach Grenier,Zeljko Ivanek,Robert Miano,Rocco Sisto,Walt MacPherson,Ronnie Farer,Terry Serpico

P1713K

Specific References

ean13
5708758652964
Used