Aika lähteä (Le temps qui reste (Time to Leave)) (DVD)
search
  • Aika lähteä (Le temps qui reste (Time to Leave)) (DVD)

Aika lähteä (Le temps qui reste (Time to Leave)) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 20 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Homoseksuaali Romain on yksi muotimaailman kuumimmista kuvaajista, jonka elämä suurkaupungin nukkumattomassa sykkeessä on yhtä kiihdytystä elämän ohituskaistalla. Mutta yhtäkkiä Romainin elämä iskeytyy äkkipysähdykseen - hänellä todetaan parantumaton syöpä, mahdollistaen vain vähän elinaikaa ennen kaikkea loppua... Järkyttynyt Romain tekee radikaalin ratkaisun ja jättää kaiken taakseen: työnsä, omaisensa, rakastajansa - koko aikaisemman elämänsä. Edessä on viimeinen matka, yhdensuuntainen pako kohti tuntematonta, jolla Romain yrittää kartoittaa jäljellä olevan aikansa merkityksen ja käytössä olevat mahdollisuudet. Mutta vaikka Romainin aika on käymässä vähiin, muistaa elämä häntä vielä yhdellä yllätyksellä - käännekohdalla, jolla hän voi kääntää kohtalonsa toisen mahdollisuudeksi.

Arvostettu ja tuottelias ohjaaja Francois Ozon (Swimming Pool, 5x2, 8 naista) jatkaa Aika lähteä-elokuvassaa kuoleman, menetyksen ja suremisen analysointia, aihepiirejä, jotka ovat esiintyneet useissa hänen aikaisemmissa elokuvissa.

Director: François Ozon

Actors: Jeanne Moreau,Daniel Duval,Melvil Poupaud,Valeria Bruni Tedeschi,Marie Rivière,Christian Sengewald,Louise-Anne Hippeau,Henri de Lorme,Walter Pagano,Violetta Sanchez,Ugo Soussan Trabelsi,Alba Gaïa Kraghede Bellugi,Victor Poulouin,Laurence Ragon,Thomas Gizolme

P1789K

Specific References

ean13
6416548358017
Used