Rakkauden riivaamat (Possession) (DVD)
search
  • Rakkauden riivaamat (Possession) (DVD)

Rakkauden riivaamat (Possession) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 38 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish


Kirjat, kirjeet, esineet, päiväkirjat. Nämä ovat työsarkana aivan erityiselle etsiväryhmälle: kirjallisuustutkijoille. Kaksi kirjallista nuuskijaa, Maud Bailey ja Roland Michell, selvittävät mysteeriä, jonka ratkaisun myötä tullaan kirjoittamaan uusiksi se, mitä historia tietää eräästä viktoriaanisen aikakauden kuuluisasta runoilijaparivaljakosta. Eikä siinä kaikki ? arvoituksen avainten metsästys saattaa herättää kipinän myös Maudin ja Rolandin välille.


Rakkaus on pääasia tässä A.S. Byattin ylistetyn romaanin upeassa elokuvaversiossa, jonka pääosissa loistavat Gwyneth Paltrow ja Aaron Eckhart. Neil LaButen (Nurse Betty) ohjaus liikkuu vaivattomasti nykypäivän ja viktoriaanisen ajan välillä. Jeremy Northam ja Jennifer Ehle esittävät runoilijoita, jotka ymmärtävät, että ihminen ei voi seistä tulessa ilman että liekit saavat valtaansa. Maud ja Roland tietävät, että kyseessä on tuli, joka ei sammu.

Director: Neil LaBute

Actors: Jeremy Northam,Aaron Eckhart,Gwyneth Paltrow,Lena Headey,Jennifer Ehle,Trevor Eve,Tom Hickey,Holly Aird,Toby Stephens

P2513K

Specific References

ean13
7321944222642
Used