Rocky / Kuin raivo härkä (Rocky / Raging Bull) (2 DVD)
search
  • Rocky / Kuin raivo härkä (Rocky / Raging Bull) (2 DVD)

Rocky / Kuin raivo härkä (Rocky / Raging Bull) (2 DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 3 h 59 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish,english

Rocky:
Rocky on kokonaista kansakuntaa inspiroinut elokuva, joka palkittiin parhaan elokuvan ja ohjauksen Oscar©eilla! Yleisöt ympäri maailmaa hurrasivat tälle amerikkalaiselle menestystarinalle, jossa ”tavallinen” mies voittaa mestaruuden kaikkien ennusteiden vastaisesti. Rocky Balboan sydäntä riipaisevassa, humoristisessa ja voimakkaassa roolissa, (jonka käsikirjoitus on ’Italian orin’ omaa käsialaa!) nähdään Sylvester Stallone. Rocky on Philadelphian laitakaupungin nyrkkeilyklubien kasvatti, jonka ura ei tunnu etenevän. Mutta kohtalo puuttuu peliin kun raskaansarjan maailmanmestari Apollo Creed (Carl Weathers) valitsee Rockyn vastustajakseen. Creedille ottelu on lähinnä näytöskikka, mutta Rockylle se merkitsee elämän suurinta mahdollisuutta. Valmentajansa (Burgess Meredith) tiukan valvonnan alaisen harjoittelun lomassa Rocky rakastuu Adrianiin (Talia Shire) – ujoon nuoreen naiseen, jonka kovan kuoren alla piilee herkkä ja hellä persoona. Ottelun lähestyessä rakkaus puhkeaa kukkaan antaen Rockylle lisävoimia ja tahtoa peitota raaka vastustajansa. Dynaamisella musiikilla, neljällä Oscar®-ehdokas roolisuorituksella ja jännittävillä nyrkkeilykohtauksilla varustettu Rocky jyrää suoraan katsojien sydämiin. Taistellen rakkauden, kunnian ja omanarvontunnon puolesta Rocky tekee elämysten täystyrmäyksen.

Kuin raivo härkä:
Robert De Niro ja ohjaaja Martin Scorsese yhdistivät voimansa tässä järisyttävän voimakkaassa elokuvassa, joka vuonna 1980 ällistytti katsojia järkähtämättömällä realismillaan. ”Äärimmäisen väkivaltainen yhtä lailla kuin runollinenkin” nyrkkeilyelokuva, joka kartoittaa ”sielun maisemaa” (The New York Times). Kuin raivo härkä keräsi kahdeksan Oscar®-ehdokkuutta ja voitti kaksi, mm. Paras miespääosa De Nirolle. De Niro tekee elämänsä roolin Jake La Mottana, nyrkkeilijänä, jonka psykologinen ja seksuaalinen kompleksisuus purkautuu väkivaltaisesti niin kehän sisä- kuin ulkopuolellakin. Joe Pesci ja Cathy Moriarty ovat ikimuistoisia, veljenä joka taistelee Jaken kasvavaa vainoharhaisuutta ja mustasukkaisuutta vastaan, ja 15-vuotiaana tyttönä josta tulee hänen arvokkain palkintonsa. ”Loistavasti kuvattu elokuva uskomattomasta voimasta ja harvinaislaatuisesta kyvystä” (The Wall Street Journal). Kuin raivo härkä on elokuvantekoa parhaimmillaan.

Directors: Martin Scorsese,John G. Avildsen

Actors: Robert De Niro,Sylvester Stallone,Joe Spinell,Burt Young,Carl Weathers,Talia Shire,Burgess Meredith,Nicholas Colasanto,Diana Lewis,Joe Pesci,Thayer David,Jimmy Gambina,Bill Baldwin Sr.,Al Silvani,George Memmoli,Jodi Letizia,Cathy Moriarty,Frank Vincent,Charles Scorsese,Frank Adonis,Theresa Saldana,Mario Gallo,Joseph Bono,Frank Topham,Lori Anne Flax,Don Dunphy,Bill Hanrahan,Rita Bennett,George O´Hanlon,Larry Carroll

P2700K

Specific References

ean13
6438044144253
Used