A Dangerous Method (2011) (DVD)
search
  • A Dangerous Method (2011) (DVD)

A Dangerous Method (2011) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 39 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Todellisiin tapahtumiin perustuva elokuva psykoanalyysin synnystä kertoo psykiatri Carl Jungin, hänen mentorinsa Sigmund Freudin ja kauniin mutta mieleltään järkkyneen Sabina Spielreinin myrskyisästä suhteesta.

Kunnianhimoinen tohtori Carl Jung (Michael Fassbender) ottaa potilaakseen epätasapainoisen mutta kauniin Sabina Spielreinin (Keira Knightley). Jung tarttuu mahdottomaan haasteeseen aseenaan kuuluisan Sigmund Freudin (Viggo Mortensen) kumouksellinen menetelmä. Kumpikin mies joutuu Sabinan lumoihin.

Tunteita kuohuttaa myös irstaileva potilas Otto Gross, joka on päättänyt rikkoa rajoja. Zürichiin ja Wieniin ennen ensimmäistä maailmansotaa sijoittuva tarina sukeltaa syvälle ihmismielen ja seksuaalisuuden syövereihin.

Elokuvan on ohjannut David Cronenberg ja käsikirjoittanut Oscar® -palkittu Christopher Hampton näytelmänsä The Talking Cure pohjalta.

Director: David Cronenberg

Actors: Viggo Mortensen,Vincent Cassel,Keira Knightley,Michael Fassbender,Arndt Schwering-Sohnrey,Anna Thalbach,Sarah Gadon,Franziska Arndt,Wladimir Matuchin,Sarah Marecek,Bjorn Geske

P35963K

Specific References

ean13
5706132381882
Used