Monsters Ball (2001) (DVD)
search
  • Monsters Ball (2001) (DVD)

Monsters Ball (2001) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 49 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Hank (Billy Bob Thornton) ja hänen poikansa Sonny (Heath Ledger) työskentelevät vanginvartijoina kuolemaantuomittujen selliosastolla. Heidän työnsä epäinhimillisessä vankilasysteemissä on karskia ja henkisesti hyvin vaativaa. Hank on kuitenkin oppinut käsittelemään työn tuomat paineet, mutta Sonny ei ole läheskään yhtä kovapäinen.

Viettettyään viimeisen yön ( Monster’s Ball) kuolemaantuomitun Lawrence Musgroven (Sean ”Puff Daddy” Combs) kanssa Sonny saattaa häntä teloituspaikalle ja murtuu täysin. Pojan heikkous nostaa isän vihan ja sen seurauksena Sonny riistää hengen itseltään. Surun murtamana ja itsesyytöksen vallassa Hank eroaa työstään.

Hank löytää kuitenkin uuden elämäntarkoituksen, kun hän sattumalta kohtaa Letician keskeltä kauheaa tragediaa. He hakevat toisistaan aluksi vain lohtua, mutta pian heidän välilleen kasvaa suuri, elävä ja epätoivoinen intohimo, sekä rakkaus. Mutta onko se jo ennalta tuhoon tuomittu, kun selviää, että Leticia on viimeksi teloitetun vangin leski ja Hank puolestaan hänen teloittajansa…?

Director: Marc Forster

Actors: Peter Boyle,Halle Berry,Billy Bob Thornton,Heath Ledger,John McConnell,Mos Def,Taylor Simpson,Gabrielle Witcher,Amber Rules,Charles Cowan Jr.,Taylor LaGrange,Anthony Bean,Francine Segal,Marcus Lyle Brown,Milo Addica,Leah Loftin

P37687K

Specific References

ean13
5706141755872
Used