Koulun kauhu (Big Bully (1996)) (DVD)
search
  • Koulun kauhu (Big Bully (1996)) (DVD)

Koulun kauhu (Big Bully (1996)) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 26 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Kouluaikona Davey Leary oli tyyppi, jota simputettiin, vainottiin, tönittiin, hakattiin ja vaikka mitä. Roscoes Bigger oli sitä vastoin tyyppi, joka simputti, vainosi, töni, hakkasi ja vaikka mitä. Mutta se oli silloin… Nyt Leary on menestynyt kirjailija ja saa tarjouksen opettajan paikasta entisessä koulussaan. Leary on innoissaan tarjotusta mahdollisuudesta - etenkin kun hänen kouluaikojen salainen ihastuksensa, Victoria, opettaa nykyisin sukupuolivalistusta miltein viereisessä luokkahuoneessa. Mutta eräänä päivänä Leary kutsutaan rehtorin kansliaan, sillä hänen poikansa on tapellut luokkatoverinsa kanssa. Tämän pojan isä on myös paikalla. Mies on koulun puutyöopettaja ja vaikuttaa oudon tutulta… Ei, tämä ei voi olla totta! Näin ei voi tapahtua!

Hykerryttävä komedia koko perheelle. Taisteluparina ovat RICK MORANIS (“Kultsi, kutistin kakarat”, “Kiviset ja Soraset”) ja TOM ARNOLD (“Yhdeksän kuukautta”, “Tosi valheita”). Suosittelemme kaikille, jotka kaipaavat takaisin koulunpenkille!

Ohjaaja: Steve Miner

Näyttelijät: Tom Arnold,Rick Moranis,Curtis Armstrong,Don Knotts,Carol Kane,Jeffrey Tambor,Stuart Pankin,Cody McMains,Harry Waters Jr.,Julianne Phillips,Tony Pierce,Faith Prince,Blake Bashoff,Justin Jon Ross,Michael Zwiener

P38981K

Specific References

ean13
6420201170953
Used