Selviytyminen (The Impossible (2012)) (DVD)
search
  • Selviytyminen (The Impossible (2012)) (DVD)

Selviytyminen (The Impossible (2012)) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 49 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Maria (Naomi Watts) ja Henry (Ewan McGregor) viettävät joulua hotellissa Etelä-Thaimaassa kolmen pienen lapsensa kanssa. Joulukuun 26. päivän aamuna perhe rentoutuu uima-altaan äärellä, ja yhtäkkiä idyllistä tulee heidän pahin painajaisensa. Maria katsoo järkyttyneenä, kun pikimusta aalto tulee yllättäen näkyviin ja vyöryy äänekkäästi hotellin pihan yli kohti häntä. Perhe joutuu eroon toisistaan, ja silmänräpäyksessä mikään ei ole ennallaan. Perhe kamppailee hengestään ja yrittää löytää jälleen toisensa.

Selviytyminen on tositarina erään perheen eloonjäämistaistelusta, kun tsunami iski Kaakkois-Aasiaan vuonna 2004. Elokuva saa katsojan arvostamaan elämää ja voimia, jotka löytyvät yllättävissä tilanteissa. Oscar®-ehdokas Naomi Watts ja Ewan McGregor käyvät koko tunneskaalan läpi laidasta laitaan. Vuoden unohtumattomin elokuva saa myös katsojat eläytymään heihin!

Director: Juan Antonio Bayona

Actors: Ewan McGregor,Geraldine Chaplin,Naomi Watts,Tom Holland,Marta Etura,Nicola Harrison,Byron Gibson,Oak Keerati,Dominic Power,Bruce Blain,Olivia Jackson,Ploy Jindachote,Gitte Witt,Teo Quintavalle

P38982K

Specific References

ean13
6420201112748
Used