Isäni kunnian päivä (La Gloire de mon père) (DVD)
search
  • Isäni kunnian päivä (La Gloire de mon père) (DVD)

Isäni kunnian päivä (La Gloire de mon père) (DVD)

€14.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 1 h 45 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

11-vuotias koulupoika, Marcel, saapuu perheensä mukana rakastamalleen kesähuvilalle. Eläväiselle ja mielikuvitusrikkaalle Marcelille huvila ympäristöineen on kuin aarreaitta - jokainen hetki on mahdollisuus uudelle seikkailulle. Marcel tutustuu myös villiin poikaan nimeltä Lili des Bellons, ja seikkailut lujittavat heidän ystävyyden. Mutta perheen idyllisestä lomasta ei puutu dramatiikkaakaan - päinvastoin. Marcelin suuresti rakastama isä, Joseph suostuu lähtemään lintumetsälle veljensä Julesin kanssa. Jules on kokenut aseenkäyttäjä, kun taas hyvä että Joseph edes tietää kummalla päällä osoittaa... Edessä on pitkä päivä, jolloin isän kunnia joutuu koetukselle.

Isäni kunnian päivää seurasi jatko-osa, Äitini linna, jo samana vuonna. Molempien elokuvien ohjauksesta vastaa Yves Robert. Elokuvat perustuvat kirjailija-ohjaaja Marcel Pagnolin (1895-1974) samannimisiin, omaelämänkerrallisiin romaaneihin.

Director: Yves Robert

Actors: Paul Crauchet,Philippe Caubère,Nathalie Roussel,Didier Pain,Thérèse Liotard,Julien Ciamaca,Victorien Delamare,Joris Molinas,Pierre Maguelon,Michel Modo,Benoît Martin,Jean Rougerie,Jean-Pierre Darras,Victor Garrivier,Raoul Curet

P39963U

Specific References

ean13
6416548827018
New