Kauneuden valta (Elegy) (DVD)
search
  • Kauneuden valta (Elegy) (DVD)

Kauneuden valta (Elegy) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 48 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Taidehistorian professori ja kriitikko David Kepesh (Ben Kingsley) uskoo vihdoin saavuttaneensa elämässään tasapainon, omien sanojensa mukaan ”emansipoituneen miehuuden” tilan. Hänen naissuhteensa ovat lyhyitä ja hillittyjä, ja hänellä on selkeä elämänohje: omia opiskelijoitaan ei koskaan pidä vietellä ennen kuin kurssi on ohi. Nuori ja viehättävä Consuela (Penélope Cruz) kääntää kuitenkin Davidin maailman ylösalaisin.
Suhteesta nuoreen ja kauniiseen Consuelaan tulee Davidin elämän käännekohta. Consuela kietoo hänet repivän intohimon ja piinaavan mustasukkaisuuden pauloihin. Samaan aikaan David ei kuitenkaan voi uskoa tulevaisuuteen itseään puolet nuoremman naisen kanssa. ”Kauniit naiset ovat näkymättömiä,” toteaa Davidin ystävä, runoilija George O´Hearn (Dennis Hopper). ”Heidän ulkokuorensa häikäisee niin, ettemme koskaan tavoita heidän sisintään.”

Director: Isabel Coixet

Actors: Dennis Hopper,Penelope Cruz,Deborah Harry,Patricia Clarkson,Antonio Cupo,Alessandro Juliani,Michelle Harrison,Sonja Bennett,Chelah Horsdal,Marci T House

P40903K

Specific References

ean13
6416548495514
Used