Princess Protection Program (2009) (DVD)
search
  • Princess Protection Program (2009) (DVD)

Princess Protection Program (2009) (DVD)

€8.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 29 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,english,swedish


Kun julma diktaattori kaappaa valtaansa prinsessa Rosalindan maan, Operaatio Prinsessan turvin. Kyseessä on salainen järjestö, joka auttaa vaarassa olevia prinsessoja. Mason, yksi järjestön agenteista, ottaa huolehtiakseen Rosalindasta ja antaa tämän muuttaa asumaan hänen ja Carter-tyttärensä luokse. Jotta prinsessan henkilöllisyys pysyisi salassa, hän on olevinaan Carterin Rosie-serkku Iowasta. Mutta tavallisen teinitytön esittäminen ei käy prinsessalta ihan tuosta vain?

Disney Channelin Operaatio Prinsessa on hauska ja lämminhenkinen elokuva ystävyydestä ja sopeutumisen vaikeudesta. Pääosissa nähdään Selena Gomez (Waverly Placen velhot) ja Demi Lovato (Camp Rock). Lisämateriaali valottaa oikean prinsessan arkea ja näyttää Selenan ja Demin juttelemassa elämästään studiolla ja sen ulkopuolella. Lähde mukaan kuninkaalliseen seikkailuun ja löydä sisäinen prinsessasi!

Director: Allison Liddi

Actors: Molly Hagan,Nicholas Braun,Dale Dickey,Tom Verica,Selena Gomez,Demi Lovato,Jamie Chung,Samantha Droke,Kevin G Schmidt,Robert Adamson

P43754K

Specific References

ean13
8717418216559
Used