Brighton Rock (Blu-ray)
search
  • Brighton Rock (Blu-ray)

Brighton Rock (Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty Blu-ray. Kesto: 1 h 51 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Graham Greenen romaaniin perustuva tarina Brighton Rockin jengikahakoista 60-luvulla.

Sam Riley (Control) on partaveistä vallattomasti käyttävä, olosuhteiden pakosta kovassa nousukiidossa - tai syöksykierteessä - oleva pikkukonna Pinkie. Rantakahvilassa tarjoileva ujo kaunotar Rose (Andrea Riseborough läpimurtoroolissaan) päätyy Pinkien piirityksen kohteeksi, mutta rakkaus ei ehkä ole aivan puhdasta. Kahvilan omistaja Ida (Helen Mirren) yrittää vetää Rosen takaisin tähän maailmaan, pois Pinkien vaikutuspiiristä.

Ohjaaja Rowan Joffe siirtää 30-luvun rikollispiireihin sijoittuvan Graham Greenen romaanin tarinan 60- luvun alkuun, juuri siihen hetkeen, kun brittiläinen nuorisokulttuuri räjähti jengikahinoihin. Partaveitsiä ei pidetty mukana siistinä pysymisen vuoksi. Tuunattu skootteri alle ja menoksi, oli päivän sana. Lontoon lähistön rantakaupunki Brighton oli kaikenlaisen vasenkätisen yritteliäisyyden tyyssija. Juhlijoilla oli käteistä. Kaupunki tarjosi kaikkea viihteen ja turmeluksen kiehtovilta aloilta.

Joffe keittää kokoon Brightonin kuohuvan rantakaupungin kujille ryntäilevän kiihkeän psykologisen trillerin. Rikollisten keskinäiset valtakamppailut toimivat sirkuksena, jonka areenalla Pinkien ja Rosen tuomittu romanssi kokoistaa. Ainakin hetken.

Ohjaaja: Rowan Joffe

Näyttelijät: John Hurt,Helen Mirren,Andy Serkis,Sam Riley,Andrea Riseborough

P44712K

Specific References

ean13
6416335180043
Used