Trust (2009) (Blu-ray)
search
  • Trust (2009) (Blu-ray)

Trust (2009) (Blu-ray)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 41 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Annie (Liana Liberato) on 14-vuotias koulutyttö. Hänellä on ystäviä, hyvä suhde vanhempiinsa ja sisaruksiinsa. Koulu sujuu hyvin, samoin lentopalloharrastus.

Lentopalloilijoiden nettifoorumissa Annie tutustuu toisessa kaupungissa asuvaan, pari vuotta vanhempaan, Charlieen (Chris Henry Coffin). Nuoret ystävystyvät ja ihastuvat. He ovat yhteydessä lähes päivittäin, vaihtavat kuvia ja kuulumisia. Annien vanhemmat tietävät suhteesta, siinä ei ole mitään ihmeellistä tai huolestuttavaa. Kunnes Charlie kertoo opiskelevansa yliopistossa. Sitten hän myöntää olevansa täysi-ikäinen. Lopulta hän tunnustaa olevansa 25-vuotias. Annie huolestuu, mutta luottaa ystäväänsä.

Kaikki muuttuu, kun nuoret päättävät tavata. Päätöksellä on kauaskantoiset seuraukset Annien elämälle ja hänen koko perheelleen.

Trustin on ohjannut näyttelijänä paremmin tunnettu David Schwimmer. Sen ovat käsikirjoittaneet Andy Bellin ja Robert Festinger. Annieta esittää nuori Liana Liberato, hänen vanhempiaan Clive Owen ja Catherine Keener.

Director: David Schwimmer

Actors: Catherine Keener,Clive Owen,Viola Davis,Noah Emmerich,Gordon Michaels,Jason Clarke,Nicole Forester,Brandon Molale,Liana Liberato,Noah Crawford,Jordan Trovillion,Chris Henry Coffey,Garrett Ryan,Ron Causey,Chameria Law

P47572K

Specific References

ean13
6416548550633
Used