Tyttö tuollainen (Jersey Girl (2004)) (DVD)
search
  • Tyttö tuollainen (Jersey Girl (2004)) (DVD)

Tyttö tuollainen (Jersey Girl (2004)) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 38 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Musiikkikustantaja Ollie Trinke on uransa huipulla. Hänellä on urheiluauto, ullakkoasunto Manhattanilla, kaunis vaimo ja perheenlisäystä tulossa. Yhtäkkiä kaikki on mennyttä, jäljelle jäävät vain pikkuinen tyttö ja ymmällään oleva yksinhuoltajaisä. Ollie palaa lapsuudenkotiinsa New Jerseyyn, missä hänen lämminsydäminen mutta hieman viinaanmenevä eikä järin esikuvallinen isänsä on valmis jakamaan neuvojaan. Kulman takana on myös muuan videokauppa ja viehättävä mutta suorapuheinen Maya, joka saa kunnianhimoisen Ollien tajuamaan, mikä elämässä on tärkeintä.

Mm. elokuvista Dogma ja Amyn jäljillä tunnettu, palkittu ohjaaja KEVIN SMITH ammentaa omista kokemuksistaan väärinymmärrettynä isänä, ja tuloksena on lämminhenkistä komediaa. Tähtiä vilisevä elokuva – mukana ovat BEN AFFLECK, LIV TYLER, JENNIFER LOPEZ, JASON BIGGS, MATT DAMON ja WILL SMITH – sisältää koko tunteiden kirjon naurusta kyyneliin ja houkuttaa katsomaan yhä uudelleen. Tyttö tuollainen on harvinaisuus lajissaan, komedia jolla on sanoma. Se kertoo yllättävistä haasteista ja romuttuneista haaveista – siitä millaista on kun tahtoo kaiken mutta saakin sen, mitä eniten tarvitsee.

Director: Kevin Smith

Actors: Jennifer Lopez,Ben Affleck,Mike Starr ,Stephen Root,George Carlin,S. Epatha Merkerson,Paul Litowsky,Betty Aberlin,Matt McFarland,Sarah Stafford,Christian Fan,Victor Chavez,William Mace,Raquel Castro,Jennifer Schwalbach Smith

P56131K

Specific References

ean13
6420201162750
Used