The Leisure Seeker (2017) (DVD)
search
  • The Leisure Seeker (2017) (DVD)

The Leisure Seeker (2017) (DVD)

€8.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Helen Mirren ja Donald Sutherland tähdittävät elämänmakuista komediaa avioparista ja heidän viimeisestä yhteisestä seikkailustaan.

Ella ja John Spencer (Mirren ja Sutherland) ovat olleet koko ikänsä ahkeria karavaanareita. Asuntoauto, jonka he ovat nimenneet Leisure Seekeriksi, on kuljettanut heidän perhettään lukemattomilla lomamatkoilla.

Nyt pariskuntaa uhkaa ero toisistaan, koska molempien terveys on heikkenemässä. Eräänä kesäaamuna he lyövät hössöttävät aikuiset lapsensa ällikällä hyppäämällä ikääntyneen ajoneuvon kyytiin ja karauttamalla kohti Key Westiä ja uutta seikkailua.

Hilpeiden ja kauhistuttavien käänteiden seuratessa toisiaan matkan mittaan Ellalla ja Johnilla on mahdollisuus myös katsoa taaksepäin. Heidän avioliitossaan on ollut intohimoa ja luottamusta, mutta myös vaiettuja asioita, jotka pulpahtavat pintaan ja johtavat yllättäviin oivalluksiin aina turneen viime metreille asti.

Director: Paolo Virzì

Actors: Donald Sutherland,Helen Mirren,Janel Moloney,Kirsty Mitchell,Robert Pralgo,John Archer Lundgren,Christian McKay,Dick Gregory,Joshua Mikel,Mark Ashworth,Robert Walker Branchaud,Joshua Hoover,Karen Valero,Chelle Ramos,Ahmed Lucan

P61103K

Specific References

ean13
5706169001197
Used