Material Girls (2006) (DVD)
search
  • Material Girls (2006) (DVD)

Material Girls (2006) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 34 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Siskot Ava ja Tanzie ovat nuoria ja upporikkaita seurapiirikaunottaria ja lisäksi vielä Marchettan, maailman suurimman kosmetiikkajättiläisen, perijättäriä. Heille elämä on VIP-kortteja, samppanjaa ja salamavalojen suloista välkettä. Mutta sitten mahtifirma sukeltaa skandaalin syövereihin ja tytöt huomaavat, että mikään ei ole ikuista. Luksusurheiluautot vaihtuvat seutulippuun ja siskot ovat äimän käkenä. Mutta kun mikään muu ei auta, tytöt käärivät silkkipuseroiden hihat, tarraavat tiukasti meikkilaukkuun ja nousevat barrikadeille pelastaakseen perheyhtiön maineen!

Hollywood-siskokset HILARY ja HAYLIE DUFF esittävät blingiä pääosaa elokuvassa Material Girls! Clueless henkinen komedia irrottelee täysin rinnoin maailman parishiltoneiden kustannuksella ja tarjoaa huimaavan näköalapaikan ökyelämäntavan ytimeen!

Director: Martha Coolidge

Actors: Maria Conchita Alonso,Brent Spiner,Colleen Camp,Lukas Haas,Anjelica Huston,Hilary Duff,Obba Babatundé,Haylie Duff,Henry Cho,Marcus Coloma,Ty Hodges,Reagan Dale Neis,Misti Traya,Christina R. Copeland,Brandon Beemer

P64195K

Specific References

ean13
6420201169995
Used