Milk (DVD)
search
  • Milk (DVD)

Milk (DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 2 h 3 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Gus Van Santin ohjaama Milk on tositapahtumiin perustuva elokuva, joka kertoo vuonna 1978 murhatun Harvey Milkin tarinan.

Salailuun ja piilotteluun kyllästynyt Harvey Milk (Sean Penn) uhraa kovapalkkaisen työnsä Wall Streetillä ja päättää tulla ulos kaapista. Hän muuttaa San Franciscoon, värikkääseen Castron kaupunginosaan, saadakseen elää avoimesti pitkäaikaisen kumppaninsa Scott Smithin (James Franco) kanssa. Siellä Harvey perustaa kameraliikkeen, josta kehittyy nopeasti sosiaalisen elämän keskipiste kaikille niille, jotka eivät koe olevansa kotonaan missään muualla, eivätkä löydä paikkaa kokoontua. Harvey havaitsee hiljaisen vähemmistön yllättävän suureksi ja alkaa puhua sen puolesta, ottaen yhteen niin yritysten, liittojen kuin poliitikoidenkin kanssa.

Pienet voitot johtavat suurempiin ja Harveyn rohkeus kannustaa myös muita avaamaan suunsa. Harvey valitaan, äänekkäästi ja riemuiten, ensimmäisenä julkihomona Amerikassa julkiseen poliittiseen virkaan. Hänen sanomansa vapaudesta ja toivosta luo kuitenkin myös vihollisia ja koituu lopulta hänen kohtalokseen. Silti, jopa kuolemansa jälkeen, Harvey Milkin esimerkki muistuttaa yhä muutoksen mahdollisuudesta ja kannustaa kohti entistä suvaitsevampaa aikaa.

Director: Gus Van Sant

Actors: Sean Penn,Josh Brolin,Diego Luna,James Franco,Victor Garber,Emile Hirsch,Alison Pill,Lucas Grabeel,Kelvin Yu,Brandon Boyce

P67255U

Specific References

ean13
6438044190557
New