Murtumaton (Unbroken (2014)) (DVD)
search
  • Murtumaton (Unbroken (2014)) (DVD)
  • Murtumaton (Unbroken (2014)) (DVD)

Murtumaton (Unbroken (2014)) (DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 2 h 27 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Murtumaton kertoo olympiaurheilija ja sotasankari Louis ”Louie” Zamperinin uskomattoman selviytymistarinan. II maailmansodassa Zamperini ja kaksi hänen toveriaan haaksirikkoutuivat Tyyneen valtamereen pommikoneen pakkolaskussa. Miehet selviytyivät 47 vuorokautta pelastuslautoilla säiden ja haikalojen armoilla. Pelastuttuaan miehet päätyivät Japanin laivaston käsiin ja sotavankileirille. Zamperinin tarina on huima kuvaus ihmisen kyvystä selviytyä vaikeimmistakin koettelemuksista.

Elokuvan on ohjannut ja tuottanut Oscar®-voittaja Angelina Jolie. Ohjaajaveljekset Joel ja Ethan Coen (mm. Menetetty maa) ovat sovittaneet käsikirjoituksen valkokankaalle Laura Hillenbrandin erittäin suositun kirjan pohjalta. Louis Zamperinin roolissa nähdään englantilainen nuori näyttelijä Jack O?Connell (Skins - Liekeissä). Hänen sotilastovereitaan Philiä ja Macia näyttelevät Domhnall Gleeson (Oli aikakin) ja Finn Wittrock.

Kotimaisille katsojille Louis Zamperinin urheilijataustasta löytyy yhteys Suomeen. Sotien välisenä aikana Zamperini menestyi juoksijana ja kilpaili 1936 olympialaisissa Berliinissä. Hän osallistui 5000 metrin juoksuun mutta jäi kahdeksanneksi suomalaisten juoksutähtien Gunnar Höckertin ja Lauri Lehtisen noustessa mitaleille.

Elokuvan ovat tuottaneet Jolie sekä Matthew Baer, Erwin Stoff ja Clayton Townsend. Maineikkaan kuvausryhmän kärkinimenä mainittakoon kymmenkertainen Oscar®-ehdokas kuvaaja Roger Deakins (mm. Skyfall).

Director: Angelina Jolie

Actors: Vincenzo Amato,Garrett Hedlund,Luke Treadaway,John Magaro,Domhnall Gleeson,Jack O´Connell,Alex Russell,Jai Courtney,John D´Leo,Finn Wittrock,Spencer Lofranco,Takamasa Ishihara,Morgan Griffin,Maddalena Ischiale,Ryan Ahern,Jordan Patrick Smith

P74345U

Specific References

ean13
5053083035853
New