Max (2002) (DVD)
search
  • Max (2002) (DVD)

Max (2002) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 44 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

München vuonna 1918. Maailma järkkyy vielä ensimmäisen maailmansodan jäljiltä, kaikkien ajatukset kohdistuvat tulevaisuuteen. Muutos on ilmassa ja rajat taiteen, politiikan ja henkilökohtaisten uskomusten välillä ovat hämärtyneet. Ainoa kysymys kuuluukin: mitä seuraavaksi tapahtuu?

Max Rothman (John Cusack) on palannut ensimmäisestä maailmansodasta kätensä menettäneenä. Hän oli kerran lupaava taiteilija, mutta ei pysty enää maalaamaan. Max avaa kuitenkin taidegallerian, joka osoittautuu pian menestykseksi. Siellä hän tapaa kunnianhimoisen maalarin ja ottaa hänet suojiinsa. Miehen jolla ei ole kotia, perhettä eikä ystäviä -Adolf Hitlerin (Noah Taylor). Hitlerin päätös siirtyä taiteesta politiikkaan, jossa hänen luovat lahjansa ja raa‘at uskomuksensa pääsevät oikeuksiinsa, muodostuu alkusoitoksi vuosisatamme katastrofaalisimmalle ajanjaksolle.

Director: Menno Meyjes

Actors: John Cusack,Leelee Sobieski,Janet Suzman,Noah Taylor,Ulrich Thomsen,Molly Parker,Peter Capaldi,David Horovitch,András Stohl,John Grillo,Anna Nygh,Krisztián Kolovratnik,Yuliya Vysotskaya,János Kulka,Katalin Pálfy

P819K

Specific References

ean13
5706141761255
Used