Komisario Frost: Kausi 8 (Touch Of Frost, A - Series 8) (5 DVD)
search
  • Komisario Frost: Kausi 8 (Touch Of Frost, A - Series 8) (5 DVD)

Komisario Frost: Kausi 8 (Touch Of Frost, A - Series 8) (5 DVD)

€19.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 13 h 10 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Iso-Britannian katsojatilastojen kärkisarja kertoo ennakkoluulottomasta komisariosta, joka puolustaa altavastaajia ja vihaa teknologiaa. Frostilla on taipumus joutua hankaluuksiin, mutta hänen pettämätön vaistonsa on tehokas ase rikollisuutta vastaan.

VAIETTU TOTUUS (Hidden Truth)
Rahastamaton lottokuponki saa Frostin siinä määrin tolaltaan, että suojeluohjelmassa oleva todistaja tulee miltei ammutuksi. Komisariolla on kädet täynnä kun poliisi kuolee, poliisivoimiin näyttää pesiytyneen petturi sekä avaintodistajan suhteen herää epäilys.

KUOLEMAN LOUHOS ( Close Encounters)
Ruumis löytyy louhoksesta. Pääepäiltynä on teini-ikäinen poika, joka väittää tappajien tulleen toiselta planeetalta... Frost ei ota väitettä liian vakavasti vaan pyrkii selvittämään rikoksen pohjamutia myöten.

EPÄILYKSEN VARJO (Held in Trust)
Frostia odottaa mahdollinen yleneminen poliisipiirissä, mutta ajatukset on suunnattava kadonneeseen poikaan. Onko poika karannut vai kidnapattu? Mies, joka linkittyy pojan perheeseen, kuolee yliajossa. Kylässä liikkuu lasten hyväksikäyttäjä sekä uusi lapsen ruumis löytyy.

TOISESSA ELÄMÄSSÄ (Another Life)
Etsivä Jack Frost palaa töihin viraltapidätyksen jälkeen ja vastassa on erittäin kinkkinen murhatutkimus. Toinen uhreista on ilmeisesti elänyt kaksoiselämää ja toinen uhri on löytynyt pahoin silvottuna.

HÄMÄRÄTANSSIA (Dancing in the Dark)
Miehen ruumis löytyy lasinkierrätysvuorelta. Ainoana tunnisteena uhrista on tekohampaat, joissa on yksi kultainen paikka. Samaan aikaan rikkaan bisnesmiehen hotellihuoneesta löytyy nuoren naisen ruumis. Mies kuitenkin tekee itsemurhan oudoissa merkeissä juuri ennen pidätystään. Frostin tutkittavaksi jää mikä yhteys väärennettyjen passien ja laittomien Puolalaissiirtolaisten sekä murhien välillä on.

Directors: Anthony Simmons,David Reynolds,Don Leaver

Actors: David Jason,Paul Moriarty,Caroline Harker,Sue Johnston,Ben Daniels,George Anton,Matt Bardock,Bruce Alexander,Tony Haygarth

P83754K

Specific References

ean13
6438044069259
Used