Harry Potter ja Azkabanin vanki  (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Special Edition)) (2 DVD)
search
  • Harry Potter ja Azkabanin vanki  (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Special Edition)) (2 DVD)

Harry Potter ja Azkabanin vanki (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Special Edition)) (2 DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 16 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish

© 2004 Warner Bros. Ent.
Harry Potter Publishing Rights © J.K.R.

HARRY POTTER characters, names and related indicia are trademarks of and © Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Viheliäisen Marge-tädin leijuessa yötaivaalla Harry suuntaa kohti kolmatta vuottaan Tylypahkassa. Tuskallinen kyyti Poimittaislinjalla vie hänet Viistokujalle missä hän saa kuulla, että karannut vanki, Sirius Musta, jahtaa häntä. Näin alkaa uusi lukukausi.

Tylypahkassa Harry ja hänen ystävänsä oppivat Hevoskotkan lähestymisen tarkkuutta vaativan taidon, hahmonvaihtajamöröillä huvittelun ja jopa ajassa taaksepäin siirtymisen. Sieluja syövät ankeuttajat leijailevat koulun yllä Harrya uhkaillen ja kirotun Hänen-joka-jääköön-nimeämättä kannattaja väijyy linnan muurien sisäpuolella. Ja Harryn on kohdattava heidät kaikki. Tämä Alfonso Cuarónin ohjaama ja J.K. Rowlingin kolmanteen kirjaan perustuva lumoava elokuva pursuu naurua, jännitystä ja henkeäsalpaavia yllätyksiä joita löytyy vain Harry Potter- seikkailusta. Ilkityö onnistui!

Director: Alfonso Cuarón

Actors: Gary Oldman,Daniel Radcliffe,Rupert Grint,Pam Ferris,Lenny Henry,Harry Melling,Fiona Shaw,Richard Griffiths,Adrian Rawlins,Geraldine Somerville,Lee Ingleby,Jimmy Gardner,Jim Tavaré,Robert Hardy,Abby Ford

P2110K

Specific References

ean13
7321944284459
Used