Sisko tahtoisin jäädä (2010) (DVD)
search
  • Sisko tahtoisin jäädä (2010) (DVD)

Sisko tahtoisin jäädä (2010) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 48 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,english,swedish


15-vuotias Emilia (Ada Kukkonen) on perheensä vastuunkantaja joka pärjää aina, mutta silti hänestä tuntuu, että elämästä puuttuu jotain. Kesäloman viimeisenä viikonloppuna Emilia tapaa yöuinnilla Siirin (Sara Melleri), joka näyttää olevan kaikkea sitä, mitä Emilia tahtoisi olla: vapaa, rohkea ja itsenäinen. Tyttöjen intohimoinen ystävyys korvaa pian kaiken Emilian elämässä. Hän uskaltaa ensimmäistä kertaa unohtaa velvollisuutensa ja olla nuori.

Räiskyvä elämänhalu kuitenkin karkaa käsistä ja pinnan alla Emilia alkaa epäröidä: millaiseksi hän on muuttumassa? Symbioottisesta ystävyys suhteesta on tulossa kahle. Onko Emilialla tarpeeksi rohkeutta irrottautua perheestä ja Siiristä tullakseen itse kokonaiseksi?

Marja Pyykön ohjaama Sisko tahtoisin jäädä on elokuva nuoruuden tunteista, sen kauneudestaja kipeydestä maailmassa, jossa kasvaminen vaatii paljon virheitä ja vaikeita valintoja.

Director: Marja Pyykkö

Actors: Santeri Kinnunen,Riitta Havukainen,Heikki Nousiainen,Kristiina Halttu,Seppo Pääkkönen,Henri Huttunen,Ada Kukkonen,Sara Melleri,Anna Leena Uotila,Samuli Niittymäki

P3527K

Specific References

ean13
6420201106464
Used