Raid (2003) (DVD)
search
  • Raid (2003) (DVD)

Raid (2003) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 2 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish,english

Uusi voima –lehden toimitus palaa maan tasalle. Palossa saavat surmansa lehden 3 työntekijää. Alamaailman torpedon Raidin entinen tyttöystävä, Tarja, toimi lehden toimittajana. Palon tekijöiksi ilmoittautuvat uusnatsit, mutta komisario Jansson epäilee tunnustusta maksetuksi. Virallisesti juttu julistetaan selvitetyksi, mutta Jansson jatkaa yksityisesti jutun tutkimista.

Pian tuhopolton jälkeen Maailmanpankin vastaisessa mielenosoituksessa kuolee nuori nainen. Kuolinsyyksi epäillään poliisin harhaluotia, mutta juttua tutkiva Jansson löytää videonauhalta todisteen siitä, että tuntemattoman naisen kuolema oli harkittu murha.

Raid on palaamassa Suomeen kierreltyään Venäjällä. Hän kuulee Janssonilta Tarjan menehtyneen tulipalossa. Raid ei voi jättää asiaa sikseen vaan päättää löytää oikeat syylliset. Avukseen hän hakee vanhan ystävänsä Sundmanin. Pian erikoinen parivaljakko huomaa olevansa keskellä kansainvälisiä rikoskuvioita.

RAID-elokuva pohjautuu kirjailija HARRI NYKÄSEN ja ohjaaja TAPIO PIIRAISEN alkuperäiskäsikirjoitukseen. He ovat käsikirjoittaneet myös Raid –tv-sarjan, joka on yksi suosituimmista suomalaisista tv-sarjoista kautta aikojen. Elokuvassa esiintyvät jo tv-sarjasta tutut näyttelijät keskeisissä rooleissa: rikollisen maineessa olevaa yksinäistä sutta Raidia esittää KAI LEHTINEN, poliisikomisario Janssonia OIVA LOHTANDER ja Raidin naisystävää Tarjaa MARI RANTASILA. Elokuvan on tuottanut Kinoproduction Oy / Claes Olsson..

Director: Tapio Piirainen

Actors: Kai Lehtinen,Oiva Lohtander,Mari Rantasila,Juha Muje

P603K

Specific References

ean13
6420201157282
Used