Maskotti (1943) (DVD)
search
  • Maskotti (1943) (DVD)

Maskotti (1943) (DVD)

€11.90
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 1 h 16 min. Age rating: exempt
Subtitles: no / not known

Leskirouva Ida johtaa tarmokkaasti hotellia jossa asuu maksukyvyttömiä taiteilijoita. Heidän joukossaan on taidemaalari Akseli Nieminen, joka on ihastunut Idan tyttäreen Mirjamiin. Rouva ei hyväksy nuorten kuhertelua; hänen suosikkinsa Mirjamin sulhaseksi olisi rikas perhetuttava Felix, vaikka miehen kukkalähetykset ja runonsäikeet eivät tee vaikutusta Mirjamiin.

Kaikki muuttuu kun Mirjam huomaa, että arpa numero 421 on voittanut viisi miljoona. Akselilla on arpa numero 42 johon Mirjam leikillään lisää ykkösen ja pyytää Akselia pitämään sitä maskottinaan. Arvan joutuessa vääriin käsiin, temppu aiheuttaa hauskojen väärinkäsitysten vyöryn. Lisää vettä kiukaaseen lyö hotellin uusi asukas, viipurilaisisäntä Ville, joka yrittää kosiskella Idarouvaa ja kehuu omistavansa !kolme talloo, kaks myllyy ja yhen meijerin.”

Director: Yrjö Norta

Actors: Kalle Viherpuu,Emmi Jurkka,Joel Asikainen,Sven Relander,Ture Junttu,Leo Lähteenmäki,Irja Rannikko,Kaarlo Saarnio,Eija Karipää,Ossi Korhonen,Helen Mardi,Lida Salin,Matti Jurva,Aku Käyhkö,Ida Hallikainen

P82661U

Specific References

ean13
6415018624546
New