Reeker (2005) (DVD)
search
  • Reeker (2005) (DVD)

Reeker (2005) (DVD)

€8.90
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 1 h 27 min. Age rating: 18
Subtitles: finnish,swedish

Viisi opiskelijaa joutuu keskeyttämään ajomatkansa ja jäämään yöksi motelliin, maantien ollessa tuntemattomasta syystä suljettu. Visiitistä tulee kuitenkin heidän pahin painajaisensa - ilmassa nimittäin leijuu jotain pahaa. Olet hengittämäisilläsi puhdasta kauhua! Ystävykset ovat joutuneet keskelle pahuuden tyyssijaa, josta pakeneminen tuntuu mahdottomalta. Paha varoittaa läsnäolostaan henkeäsalpaavalla hajullaan ja näyillä raa’asti silvotuista ruumiista... Motellin synkät salaisuudet johtavat nuoret varmasti ja säälimättä ennenaikaiseen kuolemaan. Taisteleminen vastaan tai yrittäminen pakoon on turhaa, kun yksi toisensa jälkeen kuolema korjaa omansa. Onko taistelu elämisestä kuollut ja kuopattu? Kuka tai mikä on Reeker?

Reeker on herkullinen, alusta loppuun asti otteessaan pitävä kauhuelokuvagenren uusi tulokas, jonka loistava tekninen toteutus sekä älykäs ja aidosti pelottava käsikirjoitus tekevät lopputuloksesta hermoja raastavan ja aidosti kammottavan kauhuelokuvan.

Director: Dave Payne

Actors: Michael Ironside,Eric Mabius,Derek Richardson,Devon Gummersall,Marcia Strassman,Arielle Kebbel,Tina Illman,Scott Whyte,David Hadinger,Les Jankey,Carole Ruggier,Paul Butcher,Steven Zlotnick,Christopher Boyer,Wesley Thompson

P1002U

Specific References

ean13
6416548459219
New