Hills Have Eyes II, The (2007) (DVD)
search
  • Hills Have Eyes II, The (2007) (DVD)

Hills Have Eyes II, The (2007) (DVD)

€14.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 1 h 26 min. Age rating: 18
Subtitles: finnish,swedish

Lujimmat huudot saattavat olla omasi kun eläydyt pidennettyyn The Hills Have Eyes 2 unrated-versioon, johon on lisätty hyytäviä kohtauksia joita ei nähty teatteriversiossa. Paketin kruunaavat graafisen väkivaltaiset bonusmateriaalit ja tappavan tehokas vaihtoehtoinen loppu!

Shokeeraavaa ykkösosaakin enemmän verta ja suolenpätkiä sisältävän jatko-osan järkyttävät tapahtumat näkyvät kukkuloilla kaksi vuotta sen jälkeen kun kovaonninen Carterin perhe joutui kannibaalimutanttien hyökkäyksen kohteeksi New Meksikon autiomaassa. Tällä kertaa ryhmä rutiinitehtävää suorittavia kansalliskaartin alokkaita joutuu vastakkain samojen verenhimoisten kummajaisten kanssa. Mutta mutanttipäälliköllä on tarvetta muullekin kuin välipalalle – hän etsii naaraita jatkamaan sairasta sukuaan.

Director: Martin Weisz

Actors: Lee Thompson Young,Jacob Vargas,Michael Bailey Smith,Derek Mears,Flex Alexander,Daniella Alonso,Ben Crowley,Michael McMillian,Jessica Stroup,Eric Edelstein,Reshad Strik,David Reynolds,Tyrell Kemlo,Jason Oettle,Gáspár Szabó

P1238U

Specific References

ean13
6438044130355
New