Shaun of the Dead (2004) (DVD)
search
  • Shaun of the Dead (2004) (DVD)

Shaun of the Dead (2004) (DVD)

€14.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 36 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish,english

Shaunin elämä polkee paikoillaan. Hän viettää kaiken aikansa paikallisessa The Winchester -pubissa parhaan kaverinsa Edin seurassa, kiistelee äitinsä kanssa ja laiminlyö tyttöystäväänsä Liziä.

Kun Liz sitten jättää hänet, Shaun päättää vihdoin saada asiansa järjestykseen. Hänen täytyy valloittaa uudelleen tyttöystävänsä, korjata suhde äitiinsä ja kohdata aikuisuuteen kuuluvat velvollisuudet.

Valitettavasti KUOLLEET ovat heräämässä henkiin aikeissa syödä ihmisiä. Uutta voimaa saaneelle Shaunille se on vain yksi este muiden joukossa. Valtavan ZOMBIE-EPIDEMIAN kohtaama, krikettimailalla ja lapiolla aseistautunut Shaun lähtee Ed vanavedessään pelastaakseen äitinsä ja vastahakoisesti myös isäpuolensa sekä tyttöystävänsä ja entistä vastahakoisemmin tämän ystävät Davidin ja Diannen ja vie heidät omasta mielestään maailman turvallisimpaan paikkaan, The Winchesteriin.

Director: Edgar Wright

Actors: Dylan Moran,Tamsin Greig,Simon Pegg,Rob Brydon,Lucy Davis,Mark Gatiss,Penelope Wilton,Bill Nighy,Kate Ashfield,Nick Frost,Nicola Cunningham,Keir Mills,Matt Jaynes,Gavin Ferguson,Peter Serafinowicz,Horton Jupiter,Tim Baggaley,Arvind Doshi,Rafe Spall,Sonnell Dadral

P33867K

Specific References

ean13
5050582279894
Used