Apinoiden planeetan synty (Rise of the Planet of the Apes (2011)) (DVD)
search
  • Apinoiden planeetan synty (Rise of the Planet of the Apes (2011)) (DVD)

Apinoiden planeetan synty (Rise of the Planet of the Apes (2011)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 40 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,english,swedish


Apinoiden planeetan synty - elokuva kertoo legendaarisen Apinoiden planeetta - saagan hätkähdyttävän alun.

Elokuva sijoittuu tämän päivän San Franciscoon, josta alkaa pelottavan todentuntuinen tarina liian pitkälle menevästä tieteellisestä kokeilusta, jonka seurauksena apinoiden äly kehittyy niin ettei kukaan enää kykene hallitsemaan niiden ylivoimaisuutta. Se on samalla myös tarina inhimillisyydestä, myötätunnosta ja ihmisten ennakkoluuloista sekä rajoja rikkovasta rakkaudesta, joka muodostuu tutkijan (James Franco) ja hänen kasvattipojan, apinoiden vallankumouksen aloittavan Caesarin (Andy Serkis) välille. Muissa päärooleissa nähdään Slummien Miljonääri-tähti Freida Pinto sekä John Lithgow.

Apinoiden hätkähdyttävän realistisesta ilmeestä vastaa sama visuaalisiin efekteihin erikoistunut yhtiö WETA Digital, joka löytyy myös yhden kaikkien aikojen menestyneimmän ja visuaalisesti edistyksellisimmän elokuvan Avatarin takaa. Elokuussa alkavaa apinoiden vallankumousta odotellessa on hämmentävää tietää, että ihmisen ja apinoiden DNA on 98% sama.

Director: Rupert Wyatt

Actors: Brian Cox,James Franco,David Hewlett,Andy Serkis,John Lithgow,Jamie Harris,Tom Felton,Tyler Labine,Chelah Horsdal,Freida Pinto

P3612K

Specific References

ean13
6438044273458
Used