Scifi Collection (2008-2009) (3 DVD)
search
  • Scifi Collection (2008-2009) (3 DVD)

Scifi Collection (2008-2009) (3 DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 4 h 35 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Kolme tieteiselokuvaa yksissä kansissa.
Mutant Chronicles

Jatkuvasti sotivat imperiumit joutuvat apokalyptisessä tulevaisuudessa yhdistymään uutta vihollista vastaan: mutantteja ? epäkuolleita olentoja, jotka tuhoavat tieltään kaiken. Mutant Chronicles on synkkä ja väkivaltainen toimintatrilleri, joka perustuu erääseen maailman suurimmista menestyspeleistä.

 

Outlander

Kainan, mies toisesta maailmasta, syöksyy aluksellaan planeetallemme, keskelle armotonta Viikinkiaikaa. Mutta hän ei saapunut yksin. Armoton, verta janoava hirviö Moorwen jahtaa Kainania väsymättä, tuhoten ja tappaen kaiken tielleen osuvan. Kainan onnistuu viimein liittoutumaan viikinkien kanssa ja pian korkein teknologia kohtaa rauta-ajan primitiivisen ja raa´an voiman taistelussa Moorwenia vastaan.

 

Kuu

Sam Bellillä on kolmen vuoden työsopimus Lunar Industriesin kanssa. Sopimus velvoittaa häntä työskentelemään yksin kuuasemalla koko sopimusajan. Samin ainoa kommunikaatiokumppani on Gerty, huippuälykäs tietokone. Tietokoneesta huolimatta elämä kuuasemalla on yksinäistä.. Sitten outoja asioita alkaa tapahtua, enemmän ja enemmän. Onko Sam sittenkään asemalla yksin?

P4143K

Specific References

ean13
6438194020216
Used