Gravity (2013) (Blu-ray)
search
  • Gravity (2013) (Blu-ray)

Gravity (2013) (Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 30 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,english,swedish


Oscar-voittajat Sandra Bullock (Elämä pelissä, Odottamaton ehdotus) ja George Clooney (Up in the Air, Syriana) tähdittävät elokuvaa GRAVITY, joka on syvän avaruuden armottomiin pyörteisiin katsojansa tempaiseva huippujännittävä trilleri. Elokuvan on ohjannut Oscar®-ehdokas Alfonso Cuarón (Ihmisen pojat) ja elokuva on valittu Venetsian elokuvajuhlien avajaiselokuvaksi.

Bullock on tri Ryan Stone, lahjakas lääkintäupseeri ensimmäisellä sukkulalennollaan konkariastronautti Matt Kowalskyn (Clooney) kanssa, joka taas johtaa viimeistä lentoaan ennen eläkkeelle jäämistä. Katastrofi iskee kuitenkin rutiininomaisella avaruuskävelyllä. Kun sukkula tuhoutuu, Stone ja Kowalsky jäävät tyystin oman onnensa nojaan - pimeyden syövereitä kohti leijaillessaan he eivät ole kiinni missään muualla kuin toisissaan.

Painostava hiljaisuus kertoo, että yhteys maahan on lopullisesti menetetty... ja sen mukana kaikki toivo pelastumisesta. Pelon vaihtuessa paniikkiin jokainen hengenveto kuluttaa jo ennestään rajallisia happivaroja. Kenties viimeinen toivo kotiinpääsystä onkin matkaaminen yhä syvemmälle avaruuden pelottavaan syleilyyn.

Director: Alfonso Cuarón

Actors: George Clooney,Sandra Bullock,Eric Michels,Basher Savage

P42700K

Specific References

ean13
5051895252888
Used