Beck 6 - Hirviö (Beck - Monstret) (DVD)
search
  • Beck 6 - Hirviö (Beck - Monstret) (DVD)

Beck 6 - Hirviö (Beck - Monstret) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 26 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Pommiuhka - vain 7 minuuttia räjähdykseen. Paniikki. Evakuointi. Pommiryhmän robotti räjäyttää pommin sisältävän matkalaukun. Väärä hälyytys. Matkalaukkussa ei ollut pommia - vaan vastasyntynyt lapsi. Poliisi päättää vaieta tapauksesta, mutta murhaajalla on muita suunnitelmia. Lyhyen ajan sisällä maan päivälehdet saavat viestin, jossa salaisuus silvotusta lapsesta tulee julki. Kun lapsen äiti löydetään metsästä kallo murskattuna, Beck löytää myös arvokkaan johtolangan. Mutta onko hän oikean miehen jäljillä?

Myös Hamiltonina tunnettu Peter Haber on rikoskomisario Martin Beck. Tällä kertaa hän saa vastaansa epäinhimillisen psykopaatin, joka provosoi poliisivoimia. Haberin rinnalla nähdään suomalainen Stina Rautelin ja Mikael Persbrandt. Tämä on kuudes täyspitkä elokuva kaikkiaan kahdeksan elokuvaa kattavasta Beck-sarjasta, jonka hahmot perustuvat menestysromaaneihin.

Director: Harald Hamrell

Actors: Ingvar Hirdwall,Peter Haber,Mikael Persbrandt,Magnus Roosmann,Stina Rautelin,Per Morberg,Rebecka Hemse,Fredrik Ultvedt,Peter Hüttner,Mia Benson,Bosse Höglund,Björn Gedda,Hasse Jonsson,Steve Kratz,Lars Hansson

P1606K

Specific References

ean13
6420201084977
Used