The Company You Keep - Ikuiset liittolaiset  (The Company You Keep (2012)) (Blu-ray)
search
  • The Company You Keep - Ikuiset liittolaiset  (The Company You Keep (2012)) (Blu-ray)
  • The Company You Keep - Ikuiset liittolaiset  (The Company You Keep (2012)) (Blu-ray)

The Company You Keep - Ikuiset liittolaiset (The Company You Keep (2012)) (Blu-ray)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used Blu-ray. Running time: 2 h 2 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish


Robert Redford esittää pääosaa ohjaamassaan poliittisessa trillerissä THE COMPANY YOU KEEP, joka kertoo pankkiryöstöstä ja poliisin murhasta epäillyn radikaaliryhmän paljastumisesta vuosikymmenten piilottelun jälkeen. Muissa rooleissa huikeaa näyttelijäkaartia täydentävät Shia LaBeouf, Susan Sarandon, Julie Christie, Brendan Gleeson, Sam Elliott, Nick Nolte, Brit Marling ja Stanley Tucci.

Jim Grant (Redford) on pärjäillyt mukavasti pikkukaupungin lakimiehenä. Hän on onnistunut yhdistämään uran ja 11-vuotiaan Isabel-tytön kasvattamisen menetettyään vaimonsa muutamia vuosia aikaisemmin. Jimin maailma kuitenkin mullistuu, kun hän tapaa vanhan ystävänsä Billyn, joka kertoo Sharon Solarz ?nimisen naisen pidätyksestä ja pyytää Jimiltä apua. Jim ei tahdo sekaantua asiaan millään tavalla. Sharon (Susan Sarandon) on kuulunut aikanaan sodanvastaiseen, mutta militanttiin radikaaliryhmään nimeltä Weather Underground. Ryhmä ryösti pankin 70-luvun lopulla, jolloin vartijana toiminut poliisi sai surmansa. Sharon saa syytteen murhasta.

Director: Robert Redford

Actors: Nick Nolte,Robert Redford,Brendan Gleeson,Julie Christie,Sam Elliott,Susan Sarandon,Chris Cooper,Richard Jenkins,Stanley Tucci,Shia LaBeouf,Terrence Howard,Anna Kendrick,Brit Marling,Jackie Evancho,Hamza Adam

P37797K

Specific References

ean13
6438044361964
Used