Endgame (2009) (Blu-ray)
search
  • Endgame (2009) (Blu-ray)
  • Endgame (2009) (Blu-ray)

Endgame (2009) (Blu-ray)

€13.95
Tax included
Quantity
On stock

New Blu-ray. Running time: 1 h 49 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Räjähtävä poliittinen trilleri korruptoituneen hallituksen kaatumisesta!

Etelä-Afrikka, 1985. Maa on koettelemusten runtelema ja kansainvälisen painostuksen vaikutukset apartheid-järjestelmän purkamiseksi ovat alkaneet näkyä.
Mandelan vangitseminen on aiheuttanut kansainvälistä kuohuntaa ja lukuisat ANC:n järjestämät sissijoukkojen hyökkäykset ovat entisestään lisääntyneet. Kaaoksen eskaloituessa ANC:n Thabo Mbeki (Chiwetel Ejiofor) ja alati kasvavan valkoisten anti-apartheid-liikkeen jäsen tri Will Esterhuyse (William Hurt) aloittavat poliittisen keskustelun Michael Youngin (Jonny Lee Miller) valvonnan alla.
Young edustaa brittiläistä yritystä, joka yrittää pitää yllä poliittista tasapainoa turvatakseen oman tulevaisuutensa ja pian sekä yksityiset että poliittiset intressit kietoutuvat yhteen tässä mutkikkaassa diplomaattisessa pelissä. Endgame on tositapahtumiin perustuva, intensiivinen poliittinen trilleri, joka kertoo Etelä-Afrikan apartheidin kaatumisen taustoista.

Director: Pete Travis

Actors: William Hurt,Chiwetel Ejiofor,Jonny Lee Miller,Mark Strong,Clarke Peters,John Kani,Derek Jacobi,Timothy West,Matthew Marsh,Mike Huff,Stephen Jennings,Patrick Lyster,Ramon Tikaram,Danny Scheinmann,Porteus Xandau Steenkamp

P47385U

Specific References

ean13
7035538887420
New