The Victim (2011) (DVD)
search
  • The Victim (2011) (DVD)

The Victim (2011) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Intensiivinen, seksiä tihkuva ja poliittisesti epäkorrekti kauhutrilleri käynnistyy, kun Annie todistaa strippariystävänsä Maryn kuolevan kaksoiselämästä nauttivan poliisin käsiin. Kaunotar pakenee rikospaikalta ja päätyy erakoituneen Kylen (Michael Biehn) metsämökin ovelle. Kyle ottaa nurkkaan ahdistetun naisen siipiensä suojaan. Mutta onko vähäpuheinen, karsimallaan valloittava mies pelastaja ja hirviö?

The Vicitim on Terminator- ja Aliens-elokuvien legendaarisen kivikasvotähden Michael Biehnin esikoisohjaus. Teos sai alkunsa ohjaajataituri Robert Rodriguezin suojeluksessa: mestari ehdotti Biehnille Planet Terror -elokuvan kuvauksissa oman grindhouse-elokuvan tekemistä. The Victim on juuri sitä - rosoinen, ilkeä ja tinkimätön katsomiskokemus. jossa on herkullisia häivähdyksiä 1970-luvun eksploitaatioelokuvan klassikoista.

Director: Michael Biehn

Actors: Michael Biehn,Jennifer Blanc,Danielle Harris,J.C. Brandy,Ryan Honey,Nicole Bilderback,Denny Kirkwood,Tanya Newbould,Dana Daurey,Alyssa Lobit,Linoria Aghakhani,Nidah Barber,Samuel N. Benavides,Jenise Blanc,Juliette Chloe

P6288K

Specific References

ean13
3387010010579
Used