The Lost World: Jurassic Park (1997) (DVD)
search
  • The Lost World: Jurassic Park (1997) (DVD)

The Lost World: Jurassic Park (1997) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 10 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Ohjaaja Steven Spielberg vie meidät takaisin Jurassic Parkin maailmaan tässä suositussa jatko-osassa, jossa on enemmän dinosauruksia, toimintaa ja uskomattomia tehosteita kuin ennätyksiä rikkoneessa Jurassic Parkissa. Tämä Collector?s Edition-julkaisu sisältää lisäksi haastatteluja ja kuvamateriaalia kulissien takaa. Kadonnut maailma on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä elokuvia, jonka pääosissa loistavat Jeff Goldblum, Julianne Moore ja Pete Postlethwaite. Jurassic Parkin katastrofista on kulunut neljä vuotta. Kaukaisen saaren esihistoriallisten asukkaiden tulevaisuus on vaarassa, ja aika käy vähiin? Elokuvaklassikko, jonka käänteet pitävät katsojaa jännityksessä loppumetreille saakka!
Sisältää myös: 53min. dokumentin: ”The Making of Lost World”,
poistettuja kohtauksia, hahmotelmia ja suunnittelupiirroksia, tuotantokuvia, kuvakäsikirjoituksia, elokuvasta pois jätettyjen kohtausten kuvakäsikirjoituksia, animaatiomalleja, Jurassic Parkin maailma - piirroksista todellisuuteen,
Industrial Light and Magicin taikaa, markkinointikuvia: julisteita ja leluja, trailereita, dinosaurus ensyklopedian, tuotantotietoja, weblinkkejä, biografioita sekä animoidut valikot.

Director: Steven Spielberg

Actors: Julianne Moore,Jeff Goldblum,Vince Vaughn,Richard Attenborough,Peter Stormare,Arliss Howard,Joseph Mazzello

P6329K

Specific References

ean13
6420201098363
Used