Mr. & Mrs. Smith / Die Hard - vain kuolleen ruumiini yli (Mr. & Mrs. Smith / Die Hard) (2 DVD)
search
  • Mr. & Mrs. Smith / Die Hard - vain kuolleen ruumiini yli (Mr. & Mrs. Smith / Die Hard) (2 DVD)

Mr. & Mrs. Smith / Die Hard - vain kuolleen ruumiini yli (Mr. & Mrs. Smith / Die Hard) (2 DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 4 h 2 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,english,swedish

Mr. & Mrs. Smith:
Brad Pitt ja Angelina Jolie hehkuvat kihisevän kuumassa toimintakomediassa elokuvan Medusan isku ohjaajalta. Viiden (tai kuuden) vuoden autuaan arkisen avioliittovuoden jälkeen esikaupungin peruspariskunnan John ja Jane Smithin (Pitt ja Jolie) välillä on Grand Canyonin mentävä aukko - kunnes totuus näkee päivänvalon! Toisistaan tietämättä he ovat kilpailevien tahojen palkkalistojen kärjessä keikkuvia kylmänviileän kuolettavia palkkamurhaajia. Ja kun käy vielä ilmi, että he ovat toistensa seuraavat kohteet, kaksoiselämien törmäyskurssin seuraukset ovat hauska ja räjähdysherkkä sekoitus hersyvää komediaa, tukahdutettua intohimoa, non-stop toimintaa ja huipputeknistä asearsenaalia, jotka antavat aivan uuden merkityksen lauseelle ”kunnes kuolema meidät erottaa”!

Die Hard:
Korkealla, Los Angelesin kattojen yläpuolella, terroristiryhmä on vallannut pilvenpiirtäjän, ottanut sen työntekijöitä panttivangiksi ja julistaneet sodan. Mutta heiltä on jäänyt yksi ihminen huomaamatta... vapaata viettävä poliisi. Hän on yksin... väsynyt... ja kaikkien ainoa toivo. Bruce Willis on New York Cityn etsivä John McClane, joka on hiljattain saapunut kaupunkiin viettämään joulua hänestä etääntyneen vaimonsa (Bonnie Bedelia) kanssa. Mutta McClanen odottaessa vaimon toimistojuhlien päättymistä, terroristit iskevät ja valtaavat rakennuksen. Terroristijohtaja Hans Gruberin (Alan Rickman) ja tämän raa’an kätyrin (Alexander Godunov) kootessa panttivankeja McClane onnistuu poistumaan huomaamatta. Aseistettuna ainoastaan virka-aseellaan ja oveluudellaan, McClane alkaa yksinäisen sotansa. Tämä trilleri on täynnä räjähtävää toimintaa ja sydämenpysäyttävää jännitystä alkumetreiltä viimeminuutille asti.

Directors: John McTiernan,Doug Liman

Actors: Bruce Willis,Angelina Jolie,Brad Pitt,Alan Rickman,Vince Vaughn,Alexander Godunov,Bonnie Bedelia,Keith David,William Atherton,Robert Davi,Jennifer Morrison,Hart Bochner,Perrey Reeves,Kerry Washington,James Shigeta,Reginald VelJohnson,Paul Gleason,Andreas Wisniewski,Michelle Monaghan,Clarence Gilyard Jr.,Adam Brody,Bruno Doyon,Stephanie March,Chris Weitz,Rachael Huntley,Theresa Barrera,Melanie Tolbert,Jerry T. Adams,Dennis Hayden,De´voreaux White

P71860K

Specific References

ean13
6438044125658
Used