Game of Narcos - Box Collection (5 DVD)
search
  • Game of Narcos - Box Collection (5 DVD)

Game of Narcos - Box Collection (5 DVD)

€19.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 8 h 10 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Afghan Luke
Journalisti Luke on elämänsä artikkelin jäljillä, kun lehti vaientaa hänen juttunsa sotarikoksista Afganistanissa. Luke päättää palata vaaravyöhykkeelle löytääkseen tarvitsemaansa näyttöä ja kirjoittaakseen samalla sisäpiirin reportaasin maan huumekaupasta.

Stash House
Löydettyään seiniin piilotettuja huumeita pariskunta suojautuu uudessa kodissaan kahdelta ammattitappajalta, jotka haluavat huumeet ja todisteet itselleen. Pian neuvokas pari tajuaa, että heidän on käännettävä tilanne päälaelleen selviytyäkseen.

Death Wish 4
Kaksi kilpailevaa huumejengiä pitävät LA:n sotaisaa keskustaa kuolettavassa otteessaan. Mutta heidän väkivaltainen valtakautensa on saamassa ansaitsemansa lopun. Yksi mies on hakemassa kostoa naisystävänsä teinityttären kokaiininkatkuiselle kuolemalle. Hänen nimensä on Paul Kersey - ja hän on aseistettu, vaarallinen... ja pirun vihainen!

McBain
Kun Yhdysvaltojen maavoimien rangerit pelastavat McBainin teloituskuolemalta Vietnamin sodassa, hän vannoo hyvittävänsä teon. Vuosia myöhemmin McBainin pelastaja Santos surmataan huumeparonin toimesta tämän suorittaessa tehtävää Kolumbiassa. McBain ryhtyy toimeen ja kokoaa joukkonsa kostamaan Santosin surman.

Extreme Prejudice
Jack Benteen työskentelee rajavartijana Teksasissa. Hänen pitää huolta siitä, ettei Yhdysvaltoihin pääse huumeita. Cash Baileyllä on pitkä rikosrekisteri. Hän elättää itsensä pitämällä huolta siitä, että huumeita viedään Yhdysvaltoihin juuri sen rajan yli, jota Jack vartioi. Cash kaappaa Jackin tyttöystävän Saritan panttivangiksi. Tästä alkaa ennennäkemätön verilöyly, kun taisteluun liittyy vielä armeija.




P74923U

Specific References

ean13
6416415982673
New