Robin Hood - Kausi 2 (Robin Hood - Series 2) (4 DVD)
search
  • Robin Hood - Kausi 2 (Robin Hood - Series 2) (4 DVD)

Robin Hood - Kausi 2 (Robin Hood - Series 2) (4 DVD)

€14.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 9 h 19 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Täyttä toimintaa, värikkäitä henkilöhahmoja, jännittäviä juonenkäänteitä, henkeä salpaavaa jousiammuntaa ja sykähdyttäviä miekkailutaistoja tarjoileva Robin Hood on täydellinen koko perheen ohjelma (Observer) ja loistavaa seikkailuviihdettä!

Robin Hoodin 2. tuotantokausi alkaa nopeasti muuttuvassa maailmassa. Seriffi on saamassa valmiiksi operaatio Shah Matin organisoinnin - juonen, jonka tarkoituksena on kuningas Richardin surmaaminen hänen palattuaan Pyhältä Maalta. Nottinghamin Sériffi haluaa myös Robin Hoodin hengiltä ja aloittaa jahdin kauhistuttavan sisarensa Davinan kanssa. Viimein näyttää siltä, että Robin ja Marian saavat toisensa kunnes odottamattomat tapahtumat puuttuvat peliin. Näin ollen he joutuvat jatkamaan taisteluaan erotettuina, mutta yhteisen päämäärän yhdistäminä.

2. tuotantokausi vie Robin Hoodin ja hänen joukkonsa uusiin jännittäviin seikkailuihin - kuitenkaan vieraannuttamatta sankariamme hänen tavoitteestaan poistaa Nottinghamia kalvava köyhyys lopullisesti.

Directors: Foz Allan,Dominic Minghella

Actors: Keith Allen,Harry Lloyd,Sam Troughton,Richard Armitage,Michael Elwyn,Lucy Griffiths,Jonas Armstrong,Gordon Kennedy,Anjali Jay,Joe Armstrong

P62545K

Specific References

ean13
6438044224450
Used