Villihanhet (Wild Geese, The (1978)) (DVD)
search
  • Villihanhet (Wild Geese, The (1978)) (DVD)

Villihanhet (Wild Geese, The (1978)) (DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 13 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Keski-Afrikassa vallitsee vakava poliittinen kriisi. Fasistinen diktaattori on kaapannut vallan maan presidentiltä, halliten nyt pelon, väkivallan ja terrorin raudanlujalla otteella. Ainoa kuka voi auttaa tässä vaikeassa ja uhkaavassa tilanteessa on äärimmäisen kokenut palkkasoturi eversti Allen Faulkner. Kokenut, uhkarohkea ja monta kertaa kuolemaa verisissä taisteluissa uhmannut Faulkner on nyt kuitenkin vaarallisimman tehtävänsä edessä. Yhdessä pienen palkkasoturiryhmänsä kanssa, Faulkner ottaa vastaan tehtävän vapauttaa presidentti ja palauttaa hänet valtaan. Onnistuminen on kaikkea muuta kuin varmaa. Heitä ei ainoastaan odota vieraat ja armottomat olosuhteet, vaan myös raskaasti aseistetut vihollissotilaat, joille on annettu vain yksi käsky ja tehtävä - tuhota Villihanhet!

Villihanhien tähtikaarti on timantinkova. Eversti Allen Faulkneria esittää moninkertainen Oscar ehdokas Richard Burton (Kleopatra, Kotkat kuuntelevat). Palkkasoturiryhmän muina jäseninä nähdään Roger Moore (James Bond elokuvat, Pääkalloprikaati), Richard Harris (Mies hevosena I-III, Gladiator, Harry Potter) ja Hardy Krüger (Hatari!, Yksi silta liikaa). Villihanhien valtaisa menestys tuotti elokuvalle jatko-osan vuonna 1985.

Ohjaaja: Andrew V. McLaglen

Näyttelijät: Roger Moore,Richard Harris,Richard Burton,Frank Finlay,Barry Foster,Patrick Allen,Hardy Kruger,Kenneth Griffith,Jeff Corey,Stewart Granger,Jack Watson,Hardy Krüger,Ronald Fraser,Winston Ntshona,John Kani,Ian Yule,Rosalind Lloyd

P360K

Specific References

ean13
6416548824116
Used