Green Zone (2009) (DVD)
search
  • Green Zone (2009) (DVD)

Green Zone (2009) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 50 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,english,swedish


Irakin sodan alkamisen kaoottisiin päiviin sijoittuva trilleri kertoo ajasta jolloin kehenkään ei voinut luottaa ja jokainen päätös saattoi johtaa arvaamattomiin seurauksiin.

Yhdysvaltojen vuonna 2003 johtaman Bagdadin miehityksen aikana luutnantti Roy Miller (Matt Damon) ja hänen valvontaryhmänsä lähetettiin etsimään joukkotuhoaseita joiden uskottiin olevan varastoituina irakilaisautiomaassa. Edeten vaarattoman näköisillä ja petollisilla alueilla, miehet etsivät tappavia kemiallisia aineita törmäten sen sijaan taidokkaaseen salaoperaatioon, joka kääntää heidän tehtävänsä tarkoituksen päälaelleen.

Toisiaan leikkaavien operaatioiden pyörityksessä ja keskellä salamyhkäisyyttä ja vajavaista, vieraalle maaperälle kätkettyä tiedustelupalvelua, Millerin on etsittävä vastauksia jotka joko selvittävät kieron hallinnon tai käynnistävät sodan epävakaalla alueella. Painostavana aikana ja tulenarassa paikassa hän huomaa, että vaikeimmin tavoitettava ase kaikista on totuus.

Director: Paul Greengrass

Actors: Matt Damon,Nicoye Banks,Said Faraj,Yigal Naor,Faycal Attougui,Aymen Hamdouchi,Jerry Della Salla,Sean Huze,Edouard HR Gluck,Adam Wendling

P3481K

Specific References

ean13
5050582763119
Used