Van the Man 2 - Perinne elää (Van Wilder 2: The Rise of Taj) (DVD)
search
  • Van the Man 2 - Perinne elää (Van Wilder 2: The Rise of Taj) (DVD)

Van the Man 2 - Perinne elää (Van Wilder 2: The Rise of Taj) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 23 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Taj oli USA:n legendaarisimman college bilettäjän, Van ”The Man” Wilderin oppipoika ja oikea käsi. Nyt hänen on aika nousta mestarin varjosta – Taj’n uusi opinahjo on Englannin ylpeys, perinnetietoinen Camden University. Taj ryhtyy hartiavoimin opettamaan harhaanjohdetuille brittiveljilleen ja -sisarilleen, että opiskelijaelämään kuuluu muutakin kuin pölyisten opusten tankkausta. Alkoholilla on jälleen osuutta asiaan, stereoiden volyyminappula lukittuu kaakkoon kuin itsestään – elämäntaidon emeritusprofessori Van Wilderin perintö elää ja voi hyvin!

Hittikomedian ”Kuokkavieraat” tuottajat vastaavat myös Van the Man -kulttikomediasta, joka räjäytti vaikut pois elokuvissa kävijöiden korvista vuonna 2002. Bileet ovat nyt siirtyneet Englantiin ja pääosassa on timanttinen KAL PENN (American High), joka käy hurjemmilla kierroksilla kuin konsanaan Ryan Reynolds ykkösosassa.

Director: Mort Nathan

Actors: Kulvinder Ghir,Roger Hammond,Kal Penn,Amy Steel,Jonathan Cecil,Glen Barry,Beth Steel,Lauren Cohan,Daniel Percival,Anthony Cozens,Steven Rathman,Holly Davidson,Tom Davey,William de Coverly,Shobu Kapoor

P1950K

Specific References

ean13
6420201176962
Used