Dirty Sanchez: The Movie (2006) (DVD)
search
  • Dirty Sanchez: The Movie (2006) (DVD)

Dirty Sanchez: The Movie (2006) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 36 min. Age rating: 18
Subtitles: finnish,swedish

Dirty Sanchezin porukka on täällä! Sama kööri, sama asenne, täysin uudet sekoilut ja keinot kokea maksimaalisesti kipua, oksettavuutta sekä paheksuntaa ja häpeä. Se hulluus mikä tuli esille TV:stä tutun sarjan myötä, oli vain alkusoittoa, nyt mennään eikä meinata, munat ruvella - ja mikäs sen kivempaa kuin itsensä täydellisesti nöyryyttäminen ja satuttaminen! Tämä on homman nimi: neljä sekopäätä, kuusi maata, seitsemän kuolemansyntiä ja pelkkää kipua!

Aivan! Itse Perkele on nimittäin saanut kuulla jätkien sekoiluista ja päättää asettaa nämä tosi-äijien testiin. Porukan on todistettava asenteensa seitsemän kuolemansynnin periaatteilla. Laiskuus, viha, himo, kateus, ylpeys, mässäily, ahneus ja niiden palvontaan pyhitettävät teot odottavat poikia, eikä ympäristöjen eksoottisuudesta tingitä. Edessä on sulaa hulluutta, suunnatonta kipua ja vahvaa vatsaa vaativa ristiretki, josta on siveellisyys ja säännöt kaukana.

Director: Jim Hickey

Actors: Lee Dainton,Dan Joyce,Kasumi Kitano,Michael Pancho Locke,Mike Locke,Myke Hawke Pierce,Matthew Pritchard,Elizabeth Tan

P35072K

Specific References

ean13
6416548468013
Used