Millers Crossing - vaarallista peliä (Millers Crossing (1990)) (DVD)
search
  • Millers Crossing - vaarallista peliä (Millers Crossing (1990)) (DVD)

Millers Crossing - vaarallista peliä (Millers Crossing (1990)) (DVD)

€14.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 50 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

Elokuvien Fargo, Voi veljet, missä lienet? ja Sietämätöntä julmuutta luojat tarjoilevat monitasoisen ja graafisen vision USA:n organisoidusta rikollisuudesta. Kieltolain aikaisiin arvaamattomiin kulisseihin sijoittuva elokuva esittelee ikimuistoisen konnien kavalkadin täynnä tappajia ja huijareita.

Leo (Albert Finney) on hyväntahtoinen irlantilaisgangsteri ja poliittinen päällikkö, joka hallitsee itäistä kaupunkia antisankari Tomin (Gabriel Byrne) – luottomiehensä ja neuvonantajansa – avustuksella. Heidän otteensa alueestaan on kuitenkin uhattuna kun italialainen mafioso Johnny Casper (Jon Polito) ja tämän häikäilemätön kätyri Eddie Dane (J. E. Freeman) pyrkivät reviirille.

Tom yrittää pitää rauhaa yllä, mutta naisasiat sotkevat hänen välinsä Leoon, ja Tom on yllättäen puun ja kuoren välissä alamaailman valtataistelun keskellä.

MILLER’S CROSSING tihkuu tiukkaa toimintaa, loistokasta kuvausta, mustaa huumoria ja järkyttävää väkivaltaa. Elokuvan tiivis ja yllätyksekäs tarina kiristyy kuin hirttoköysi, eikä mikään ole aivan sitä miltä näyttää.

Ohjaaja: Joel Coen

Näyttelijät: John Turturro,Gabriel Byrne,Albert Finney,Mike Starr ,Marcia Gay Harden,Jon Polito,Steve Buscemi,Michael Jeter,J.E. Freeman,Al Mancini,Richard Woods,Thomas Toner,Mario Todisco,Olek Krupa,Lanny Flaherty

P1408K

Specific References

ean13
6438044134551
Used