Dinner Rush (DVD)
search
  • Dinner Rush (DVD)

Dinner Rush (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Danny Aiello on Louie Cropa, New Yorkilainen pitkän linjan italialaisravintoloitsija, jonka liikekumppani tapetaan raa’asti kadulle juuri kun hän on vastahakoisesti siirtynyt kunnon kotiruoasta trendilinjalle. Louien poika Udo (Edoardo Ballerini) on paikan tähtikokki, jonka taidonnäytteet löytyvät ravintolakriitikoiden listan kärjestä. Mutta Louielle ruoka ei maistu, ja ajattelipa henkilökunta tai vieraat mitä tahansa, Louie vaatii että apukokki Duncan kokkaa hänen annoksensa listan vierestä. Duncan (Kirk Acevedo) on Louille kuin oma poika, ja fakta, että tällä on paha uhkapeliriippuvuus on särkeä Louien sydämen.

Ravintola täyttyy värikkäistä vieraista – joiden joukosta löytyy mahtaileva taidekauppias (Mark Margolis), komea mies baaritiskillä (John Corbett), pelätty ruokakriitikko (Sandra Bernard), Louien uskollinen asianajaja, poliisipäällikkö – ja pari kovanaamaa Queensistä. Yksi ilta ”Gigino’s Trattoriassa” voi muuttaa kaiken, ja kun homma toteutetaan näin herkullisen yllätyksellisesti on tiedossa todellinen elokuvanautinto. Bon Apetit!

Director: Bob Giraldi

Actors: Danny Aiello,Summer Phoenix,Vivian Wu,Mike McGlone,Walt MacPherson,Ajay Naidu,John Rothman,Frank Bongiorno,Lexie Sperduto,Zainab Jah,Alex Corrado,Polly Draper,Edoardo Ballerini,Manny Perez,Andre Haynes Richarson

P42640K

Specific References

ean13
6420614643952
Used