Dangerous Water (Spring Break Shark Attack (2005)) (DVD)
search
  • Dangerous Water (Spring Break Shark Attack (2005)) (DVD)

Dangerous Water (Spring Break Shark Attack (2005)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 25 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Koulu on vihdoinkin ohi ja ansaittu kesäloma ovella. Myös lukiolaistyttö Daniel lähtee suurin odotuksin ja suunnitelmin kesälaitumille - suunnitelmin, joista hänen vanhempansa eivät tiedä mitään. Daniel suuntaa porukoidensa tietämättä Floridan hiekkarannoille, jossa aurinko porottaa nuorta ihoa päästä varpaisiin, lämmin vesi nuolee rusketusraitoja ja yöt bailataan kuuman kosteissa tunnelmissa aamun sarastukseen.

Lomaparatiisi tuntuukin antavan Danielille heti kaiken toivotun: se syke on koulupakerruksen jälkeen kuin balsamia haavoille, kesälempi ottaa heti liekkiä ja velipoika Charlie on myös kaupungissa tiikerihaita tutkimassa. Charlie tosin ei jaa Danielin innostusta Floridan kirkkaista vesistä, ja varoittaakin tällä alueella mahdollisesti liikkuvista haista. Daniel ei kuitenkaan anna veljensä neuvojen pilata iloaan ja lähtee kaveriporukalla veneilemään.... Mutta joskus varoituksista pitäisi ottaa onkeensa, ettei päädy syödyksi. Veneretki muuttuu hetkessä painajaiseksi, kun nuoret joutuvat henkensä edestä taistelemaan verenhimoisia haita vastaan. Ruokapöytä on katettu - liha on nuorta, kypsyys veristä.

Director: Paul Shapiro

Actors: Bryan Brown,Kathy Baker,Riley Smith,Shannon Lucio,Justin Baldoni,Bianca Lishansky,Genevieve Howard,Warren McAslan,Wayne Thornley,Wayne Harrison,Miguel Borges,Sindi Harrison,Mehboob Bawa,Claire Watling,Shirley Kirshman

P44966K

Specific References

ean13
6416548456812
Used