Love Is All You Need (2012) (Blu-ray)
search
  • Love Is All You Need (2012) (Blu-ray)
  • Love Is All You Need (2012) (Blu-ray)

Love Is All You Need (2012) (Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used Blu-ray. Running time: 1 h 52 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish


OSCAR-palkitun ohjaajan Susanne Bierin (mm. Kosto, Häiden jälkeen, Rakastan sinua ikuisesti) uutuuselokuva Love Is All You Need on italialaisissa maisemissa hehkuva romanttinen draama-komedia, jota tähdittävät Pierce Brosnan ja Trine Dyrholm.

Ida (Trine Dyrholm), tanskainen kampaajatar, on juuri käynyt läpi rankat syöpähoidot ja palaa eräänä päivänä kemoterapiasta odotettua aikaisemmin kotiin ja saa oven avatessaan aviomiehensä kiinni rysän päältä sihteerin kanssa vehtaamisesta. Ida lähtee kuohuvin tuntein matkalle italiaan tyttärensä häihin. Jo lentokentän parkkialueella hän sananmukaisesti törmää tyttärensä tulevaan appiukkoon Philipiin (Pierce Brosnan), englantilaiseen liikemieheen. Matkasta hääjuhlaan muotoutuu alkusoitto koko Idan loppuelämälle. Bier kuvaa palavaa rakkautta, kipeää menetystä ja surua hurmaavalla otteella ja ronskilla huumorilla. Love Is All You Need on elokuva elämän yllättävyydestä: juuri kun luulet elämän jo olevan ohi, voi olla että se vasta alkaa!

Director: Susanne Bier

Actors: Pierce Brosnan,Kim Bodnia,Stina Ekblad,Rikke Louise Andersson,Line Kruse,Trine Dyrholm,Sebastian Jessen,Paprika Steen,Molly Blixt Egelind,Birthe Neumann,Micky Skeel Hansen,Ciro Petrone

P85566K

Specific References

ean13
6438194053535
Used