Spanish Horror Collection (Tesis / Aparecidos / No Do) (3 DVD)
search
  • Spanish Horror Collection (Tesis / Aparecidos / No Do) (3 DVD)

Spanish Horror Collection (Tesis / Aparecidos / No Do) (3 DVD)

€14.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 5 h 17 min. Age rating: 18
Subtitles: finnish,swedish


Tesis
Angelalla on outo mielenkiinnonkohde: äärimmäisen väkivaltaiset elokuvat. Tämä viehätys vie hänet vihan ja väkivaltapornografian sairaaseen maailmaan. Alejandro Amenábarin snuff-elokuvista kertovaa kauhuelokuvaa ovat ylistäneet niin kriitikot kuin katsojatkin.

Aparecidos - unohdetut
Sisarukset Malena ja Pablo löytävät salaperäisen päiväkirjan, jossa kerrotaan hirvittävien hotellimurhien sarjasta 20 vuotta aiemmin.
Mitä lähemmäs he pääsevät totuutta, sitä enemmän menneisyys alkaa vainota heidän maailmaansa. Kun he äkkiä tunnistavat yksityiskohtia omasta lapsuudestaan, heidän etsintänsä muuttaa hengenvaaralliseksi paoksi. Unohdetut eivät ole antaneet eläville anteeksi hirvittäviä rikoksia, joiden kohteeksi he joutuivat. Ja nyt he haluavat kostaa.

No Do - Pahuuden Ihmeet
Vintillä asunnossa, jonne Francesca ja Pedro ovat muuttaneet, on tapahtunut jotain pahaenteistä kauan sitten. Pariskunta alkaa kuulla pelottavaa lapsen huutoa öisin ja löytää kätkettyjä huoneita, joissa on mystistä, uskonnollista esineistöä. Yhteydet katoliseen kirkkoon ovat ilmeisiä, ja talo näyttää olleen kirkon tuntemattomien propagandaelokuvien kuvauspaikka Francon hallinnon aikaan. Kerrotaan, että talossa on tapahtunut ihme. Mutta kaikki ihmeet eivät ole peräisin hyvyydestä...

Directors: Elio Quiroga,Paco Cabezas,Alejandro Amenabar


P3598U

Specific References

ean13
6438194030215
New