Platoon (1986) (DVD)
search
  • Platoon (1986) (DVD)

Platoon (1986) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 54 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Platoon nuoret sotilaat on voimakas, kiihkeä ja koruttoman raaka sotaelokuva. Tämä neljän Oscar®in voittaja* (mm. Paras elokuva) perustuu Oscar®-palkitun ohjaaja Oliver Stonen omakohtaisiin kokemuksiin. Tuloksena on ?raastavan todellinen ja täysin vakuuttava? (Leonard Maltin), ?synkkä ja unohtumaton muistelma? (The Washington Post) sotilaille, jotka menettivät viattomuutensa Vietnamin sodan raatelemissa viidakoissa.

Chris Taylor (Charlie Sheen) on nuori, naiivi amerikkalainen, joka pian Vietnamiin saavuttuaan joutuu huomaamaan, että hänen on Viet Congin lisäksi taisteltava kalvavaa pelkoa, fyysistä uupumusta ja sisällään kasvavaa vihaa vastaan. Hänen päälliköidensä (Oscar-ehdokkaat Tom Berenger ja Willem Dafoe) rajat alkavat hämärtyä heidän keskinäisen kamppailunsa ja vallitsevan sodan välillä. Ristiriidan, kaaoksen ja vihan tunteet tunkeutuvat Tayloriin tukahduttaen hänen todellisuudentajunsa ja puuduttaen hänen tunteensa ihmisen kalleinta omaisuutta ? elämää - kohtaan.

Director: Oliver Stone

Actors: Johnny Depp,Tom Berenger,Willem Dafoe,Charlie Sheen,Forest Whitaker,Kevin Dillon,Keith David,Richard Edson,Francesco Quinn,John C McGinley

P6137K

Specific References

ean13
6438044618655
Used